Steeds meer kinderen lijden aan allergieŽn. Er zijn onderzoeken verricht hierover die aangetoond hebben dat inentingen die zelf 18 jaar eerder zijn toegediend nog daarna ademhalingsmoeilijkheden kunnen veroorzaken en zelfs ook allergische astma aanvallen, huidsproblemen en zelfs psoriasis.

Homeopathie biedt hierin vaak uitkomst daar waar allopathie steeds symptomen onderdrukt.

Maar de grote doorbraak is voeding aanpassen.Het is echt aangetoond dat kinderen met ADHD allergisch bleken te zijn op een bepaalde E-kleurstof. In hun geval heeft toediening van ColloÔdaal Goud, onder artsen controle, uitstekende resultaten geleverd.

Maar wat het meest frappant is is dat de voedingspatroon kan veranderen aan de hand van stressfactoren

Uitgaande van stress, kiezen kinderen vaak lege voeding, zoals snoep, frisdranken, chips, ijs of chocolade. Het kind krijgt hierdoor niet echte voeding. Het gedrag wordt er niet beter van, sterker nog, het kind vraagt naar meer van dat soort voeding.

Ook is de maag van een kind vervuld met zulke producten is zijn energetische niveau heel laag.Steeds vaker grijpen kinderen ook naar producten die hun adrenaline gehalte verhogen.

Als een kind behoefte heeft aan zo voedingsmiddelen is vaak voor een volwassenen een signaal van onmacht van het kind, verdriet met als consequentie het opsluiten in zichzelf. In dit geval is ook sprake van overmatige eten, als ware "ik voel me leeg, alleen en zoek troost in voedsel". Dit gedrag is ook in volwassenen aanwezig, het zogenaamd "volproppen"intro.

Vaak bieden hierin erkenning en uitleg  de helpende hand.

 

Vraag de Stichting Manthissa voor nadere informaties:

info@manthissa.com