Colloïdaal Zilver is een zeer effectief antibioticum, dat u helpt bij het voorkomen van veel verschillende ziekten. Het bestrijdt maar liefst meer dan 650 virale en bacteriële ziekten, werkt positief op inwendige en uitwendige ontstekingen en kent geen bijwerkingen. Colloïdaal Zilver is een aanrader voor iederen die een goede gezondheid wil krijgen en houden. Het is gebleken vaak nog goed te helpen als reguliere antibiotica geen (voldoende) of een negatieve werking hadden.  

Colloïdaal Zilver beschermt het immuunsysteem, stopt ontstekingen en bestrijdt virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. En het helpt u ook bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten. Ook bij (dreigende) verkoudheid, griep en voedselvergiftiging. Ideaal dus ook voor mee op reis.

Colloïdaal Zilver kunt u innemen, sprayen of op de huid opbrengen. Het is haast geurloos en smaakloos, een licht metallische smaak is karakteristiek. Het bestaat uit zuiver gedestilleerd water waarin middels elektrolyse met zilverstaafjes en laagspanning (9V gelijkstroom) superfijne zilverdeeltjes zijn opgelost. Deze hebben de eigenschap juist schadelijke virussen, schimmels en bacteriën te omhullen en de verstikken.

De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers. Colloidaal Zilver is echter een breed-spektrum antibioticum en is aantoonbaar succesvol gebleken bij o.a. acne, rosacea, allerlei allergieën, voet- en nagelschimmel, tuberculose, blaasontstekingen, parasieten, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden (ook uitwendig!), candida, schimmelinfektie, cholera, leukemie, allerlei ontstekingen, cystitis, suikerziekte, de ziekte van Lyme (tekenbeet), malaria, MS, zenuwzwakte, long- en borstvliesontsteking, psoriasis, reuma, ontstoken ogen, oren, mond en keel, syfilis, amandel-ontsteking, diverse vaginale klachten, enzovoort enzovoort (Bron: "Silver, our mightiest germ fighter", Science Digest, maart 1978). Ook dierenartsen en huisdierbezitters gebruikten Colloidaal Zilver met succes tegen diverse ziekten en preventief tegen teken en vlooien.

 

GESCHIEDENIS: Colloïdaal Zilver wordt al sinds begin 1900 gebruikt maar was toen erg duur. De doseringen zilver die werden toegepast waren vele malen hoger dan nu. Door de komst van goedkopere specifiekte antibiotica na de 2e Wereldoorlog raakte zilver in de vergetelheid. Maar dank zij moderne technieken is Colloidaal Zilver veel goedkoper te produceren. Het was de Amerikaanse arts Dr. Paul Farber die weer op het spoor kwam van Colloidaal Zilver. Hij leed zelf aan de ziekte van Lyme die hem bijna fataal werd. De behandeling met reguliere antibiotica hielp niet en veroorzaakte zelfs Candida. Door zich te behandelen met Colloidaal Zilver heeft hij zich echter van beide ziekten kunnen genezen. Dr. Farber schreef zijn ervaringen met zilver op in zijn wereldbekende boek 'The Micro Silver Bullet'. Dit boek bevat zoveel nuttige medische informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut gelezen op het bureau zou moeten liggen. Maar artsen zijn vaak huiverig voor zilver, omdat het argyria kon veroorzaken, een ophoping van zilver in de huid die de huid grijskleurig maakt. Maar dit trad pas op bij veel te hoge zilverdoseringen die voor de 2e Wereldoorlog nog in zwang waren. De huidige zilver-doseringen zijn echter tienduizenden malen lager.

WAT IS COLLOIDAAL ZILVER? Colloidaal Zilver bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedestilleerd water ('colloidale oplossing'). Met hun diameter tussen de 0,01 en 0,001 micron zijn ze kleiner dan virus-sen en hebben ze het vermogen ze te omhullen en te peneteren, wat leidt tot verstikking. Zilver is een anorganisch metaal dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd. Het wordt in zijn colloïdale vorm door het lichaam gewoon weer uitgescheiden. In medische vakbladen uit de hele wereld is het therapeutisch effect beschreven.

Alle enkelcellige bacterïen, schimmels, virussen en uitwassen gebruiken een bepaald enzym voor hun metabolisme. Colloidaal Zilver laat dit enzym verstikken in minder dan 6 minuten na contact. Dit werd getest in het UCLA Medical Labs. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten wanneer zij in contact komen met Colloidaal Zilver. Het Britse Medical Journal meldde dat sporen colloïdaal zilver snel ontstekingen stoppen en genezing bewerkstelligen. Prof. Dr. Robert Becker, biomedisch onderzoeker aan de Syracuse Universiteit en auteur van diverse boeken zegt:'Colloidaal Zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden; het versnelt de botgroei en stimuleert de snelheid van genezing van beschadigd weefsel met meer dan 50%'. Hij ontdekte ook dat Colloidaal Zilver beschadigde huid, bijv. door brandwonden, enorm tot groei stimuleert. Colloidaal Zilver heeft zijn effectiviteit bewezen in het bestrijden van de lastig te diagnotiseren ziekte van lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borella Burgdorferi, die ervoor verantwoordelijk is en werkt zelfs tegen de muterende en pleoformistische vor- men ervan. Colloidaal Zilver bleek ook een van de meest effektieve middelen tegen candida in al haar verschijningsvormen

Kijk hier voor toediening en dosering

Kijk hier voor duidelijke beelden vanuit een laboratorium.....

 

 

Onze colloïdaal zilver is te verkrijgen in glazen flesjes van 20 ml of 30 ml.

 Bestellen kan, met een mail naar

info@manthissa.com of een telefoontje naar 06 53279606